maanantai 20. elokuuta 2012

Neljä kuukautta!

?? 

Koulu alko tiistaina ja tasan 4 kuukauden päästä istun lentokoneessa nokka kohti Floridaa. Miten tää aika vaan menee eteen päin näin nopeesti? Musta tuntuu et just hetki sitten kesäloma oli alkamassa ja istuttiin tuolla meijän terassilla paistamassa köyhiä ritareita mun perhe ja Jennin perhe ja juttelemassa mitä tää tulis tarkottaa jos lähetään reissuun ja mitä tehdä sen eteen. Voin sanoo et oli ehkä kaikista paras motivaation lähde tää matka mille ollaan lähdössä. Kun herätys kello soi lauantai aamuna 3:45 että pitäis herätä töihin ja kaverit päivittää Facebookkiin kuinka ne on samaan aikaan kävelemässä baarista kotiin, oli helppo hymyillä kun tiesin mihin ne mun tienaamat rahat on menossa. Sillon kun täällä Suomessa mittari näyttää -25 ja kaikki on käpertyneenä peiton sisään ja istuskelee koneella FB:ssä niin me Jennin kanssa ollaan Costa Rican palmujen alla bilettämässä, nauttimassa auringosta ja elämästä. Siispä kaikki ketkä ette jaksa käydä töissä ja tuntuu että se maistuu puulta, hankkikaa joku motivaation lähde minkä eteen teette niitä töitä. 

Mun kesä kun tosiaan kului suurimmalta osin töissä niin aikaa kaikkeen muuhun jäi paljon vähemmän. Kyllä jotain mukavaa kuitenkin kesään mahtui... tässä kuvia mun kesästä.

Tampereen asuntomessut



Uusia ystäviä<3



Mökkeilyä

....toisinaan täytyi hakea maajussia apuun, että saatiin auto ylös....



Meidän perheen lapset :) Lucile (ranskalainen vaihtari), Aleksi, Jenni ja minä.

Lentokentällä lähettämässä Lucilea takaisin Ranskaan<3






ilmeet 10++


Tosiaan.. Koulukin alkoi ja tässä muutama kuva kuinka meidän lukuvuosi lähti käyntiin. Sanotaan näin että Jennin aamu ei mennyt ihan putkeen.



Onnistu se Jenni hajottamaan puuterinsakin tiputtamalla sen lattialle!



Päätettiin että käydään ostamassa koulun jälkeen motivaatio jätskit. No kun oltiin kävelemässä sisään kauppaan niin lätkäistiin käteen tälläiset laput joiden otsikkona oli "HALUATKO LAIHTUA?". Kohtalon ivaa?

Kesästä jäi mieleen erityisesti....

1. Ne muutamat mökkireissut mitä kerkesin tekemään
2. Pullava mainos jota joutui alkukesästä kuuntelemaan koko työpäivän nonstoppina</3
3. Palovamma minkä onnistuin saamaan kun koitin olla ihana sisko ja työntää broidin mopon talliin..
4. Lintsi reissu
5. Uudet ihanat ihmiset kehen oon tutustunut kesän aikana
6. ...Muutama baarireissu...
7. Lucile, meidän ranskalainen vahvistus<3
8. Weekend festival
9. Huima, partion piirileiri
10. Se kuinka paljon tein duunia matkarahojen eteen

Vaikee ymmärtää kuinka paljon täytyisi vielä keretä tekemään ennen lähtöä asioita.. mm. edessä olisi kuukauden päästä yo-kirjotukset (matikka, äikkä, hissa ja yh), paniikki! Täytyisi saada järjestettyä yks tapahtuma, valmistua, ja vois vaikka sitten kirjotusten jälkeen ehkä keksiä jotain duunii hetkeks aikaa, että sais vähän kartutettua vielä matkakassaa. No mut päivä kerrallaan täs mennään ja nautitaan kaikesta mitä elämä tuo tullessaan. Uudet ihmiset kehen oon tutustunut kesän aikana on olleet aivan mahtavia ja ne on tuonu elämään jotain uutta... :) Nyt on tulevana viikonloppuna on sitten viimeiset työvuorotkin nykyisessä työpaikassa ja sen jälkeen koulu on elämäni, ainakin kirjotuksiin saakka...katotaan sitten mitä keksitään.  Ei välttämättä olis huono idea vaan olla ja tehdä just sitä mitä huvittaa ja URHEILLA<3 Ehkä myös nukkua univelkoja pois kirjotusten jälkeen...


Kapasiteettiyksikkö - Lomalla


O-oo, en mä vastaan laita
Vietän ansaittua lomaa parasta aikaa
Ehkä maailman parasta aikaa
Ja mun lauluni raikaa
Ee-ee-ee-ei mikään paskaakaan paina
Vietän ansaittua lomaa parasta aikaa
Ai ai ai ai, mikä tahansa paikka
Anna laulun vaan raikaa


ELINA

2 kommenttia:

  1. ihana toi jennin huivihenkari! <3 ;)
    terveisin EKK ;)

    VastaaPoista
  2. haha no kiitos! oisko anttilasta, tai ikeasta...oikeesti kätevä, siinä on monta henkaria sellasessa telineessä minkä voi ripustaa mihin vaan, voi pitää takkeja ja huiveja yms:)

    VastaaPoista

Uskalla jättää jälki, lähetä terveisesi:)